Dubbel vinst för Nässjö i Höglandet runt

A-klassvinnarna Alexander Storme och Bengt Johansson flankerar B-klassens segrare Fredrik Nordendorph och Jonna Gustafsson efter finalspelet i tredagarstävlingen Höglandet runt.

Dubbelt Nässjö i Höglandet runt.
Det blev dubbelt Nässjö i topp när den sjätte upplagan av partävlingen Höglandet runt avgjordes under dagarna tre på golfbanorna i Eksjö, Vetlanda och Nässjö.
Alexander Storme och Bengt Johansson triumferade i A-klassen, medan Jonna Gustafsson och Fredrik Nordendorph tog hem spelet i B-klassen.
Totalt deltog 144 spelare fördelade på 72 tvåmannalag i tredagarstävlingen.
I fredagens inledande runda i Eksjö var spelformen greensome. Därefter följde scramble i Vetlanda på lördagen innan det vara dags för irish greensome i Nässjö i söndagens finalrond.
Efter tre dagars spel stod Nässjöduon Alexander Storme och Bengt Johansson som slutsegrare i A-klassen med totalt 192 slag vilket var fem slag bättre än tvåorna Jesper Ganfjord, Eksjö, och Jesper Hultberg, Nässjö, och treorna Jesper Eriksson och Viktor Friman, Nässjö.
I B-klassen tog Jonna Gustafsson och Fredrik Nordendorph en överlägsen seger med 189 slag. Marginalen till tvåorna Åsa och Ingmar Krig, Vetlanda, var nio slag och till treorna Marie och Tommy Herngren, Vetlanda, var avståndet ytterligare sju slag. ​