Greenfeeavtal 2022

Golfhäftet på Nässjö GK

För spel med golfhäftet kan du boka din tid i appen Sweetspot, klicka sedan på betala på plats.  Det går också bra att maila eller ringa och boka din starttid. Vid spel utanför kansliets öppettider så kan betalningen göras i appen efter att vi justerat priset till det som gäller för spel med golfhäftet för dagen.

Golfhäftet gäller vardagar alla tider och helger efter 12:30. Vi har dynamisk greenfee med stora prisskillnader över dagen beroende på efterfrågan och tillgång så prissättning på Golfhäftet är halva högsta dagspriset. Varmt välkomna!

Varmt välkommen att erfara nya härliga golfupplevelser!

Besök ett annat Balance Golf Center under säsongen 2022 och spela till det fina samarbetspriset klubbarna emellan.  Som medlem* i en av golfklubbarna nedan får du under säsongen spela enligt följande greenfee:

Senior: 25% rabatt av ordinarie greenfeepris* Gäller ej helgdagar 08-12.

Junior: 100:-

Följ gärna någon av länkarna om vilka golfpaket som finns på respektive klubb!

Följande klubbar är med i samarbetet :

Borås Gk

Chalmers Gk

Finspångs Gk

Idrefjällens Gk

Lundsbrunn Gk

Lysegårdens Gk

Nässjö Gk

Oskarshamns Gk

Ringenäs Gk

Ronneby Gk

Sankt Jörgen Park

Trummenäs Gk

Ängelholms Gk

Åre Gk

* Erbjudandet gäller under 2022 för dig som har ett fullt medlemskap med undantag för helger och helgdagar mellan klockan 09.00-12.00.

Samarbetsavtal med närliggande klubbar

Eksjö GK

Under förhandling

Vetlanda GK

Under förhandling

För övriga gäster så använder vi Sweetspot som bokningsapp.

Ladda ner appen där appar finns.  Välj den tid och pris som passar dig!

Greenfee bokas i appen Sweetspot!
Greenfee betalas även i samband med bokning i appen.
Betalning ska ske inom 3 timmar annars raderas bokningen för hela bollen.
Bokar man av betalad starttid så återbetalas greenfeeavgift till det kortet som man betalade med.

För er med Golfhäftet så går det att spela med 50% rabatt (helgfria vardagar) samt helger efter 12:30 om man ringer kansliet och bokar sin tid.
50% på högsta dagspriset gäller och inte priset som står på den bokade tiden!

Som ”Large” och ”medium” medlem i Nässjö GK kan ni boka in en gäst i appen och få rabatt på greenfee.
Obs! Denna rabatt gäller bara om man bokar och betalar via appen.