Greenfeeavtal

Har man ett medlemskap som ger obegränsad spelrätt på sin hemmaklubb, så gäller följande avgifter:

På Nässjö GK tillämpar vi dynamisk prissättning vilket innebär att priset varierar under dagen.
Vid eventuell rabatt, samarbetsklubbar och golfhäften m.m så är lägsta dagspriset 400:- oavsett vad som står på tiden.  Är priset för bokad tid över 400:- så är rabatten på det priset som står på tiden.Ge dig då tillkänna i receptionen så återbetalas beloppet till kontokortet som användes vid bokning.

Nedanstående klubbar betalar 230:- på vardagar och 300:- på helg- och helgdagar.
Fritt spel för juniorer på vardagar.
Eksjö GK och Vetlanda GK (Obs! Detta gäller när samtliga tre banor är öppna för spel)
Nedanstående klubb betalar 0 :- i greenfee.
Vallentuna Gk Gäller samtliga dagar och tider
Nedanstående klubb har 100:- rabatt på ordinarie greenfee. Lägsta pris 300:- inkl. rabatt.
Hooks GK Gäller måndag-fredag hela dagen och helg och helgdagar efter kl 15.00
Nedanstående klubbar har 150:- rabatt på ordinarie greenfee. Lägsta pris inkl.rabatt  250:-.
A6 GK

Skinnarebo G&CC

Gränna GK
Götaströms GK
Ryfors Gk
Tobo GK
Tranås GK
Wiredaholm G&CC

Gäller måndag-fredag hela dagen (helgfria dagar)
Lördag-söndag och helgdag vid start efter 15.00.
Nedanstående klubbar tillhörande ett Balance Golf Center betalar 320:- i greenfee.
Juniorer spelar gratis.
Borås GK
Lundsbrunn GK
Lysegårdens GK
Oskarshamns GK
Ringenäs GK
Ronneby GK
Trummenäs GK

Ängelholms GK
Gäller samtliga dagar och tider.
Nedanstående klubb har 20% rabatt på ordinarie greenfee.
Värnamo GK Gäller måndag-fredag hela dagen (helgfria dagar)
Lördag-söndag och helgdag vid start efter 15.00.
Nedanstående klubbar har 50% rabatt på ordinarie greenfee.
Ullared Flädje GK
Brönderslev GK