Greenfeeavtal 2021

Varmt välkommen att erfara nya härliga golfupplevelser!

Besök ett annat Balance Golf Center under säsongen 2021 och spela till det fina samarbetspriset klubbarna emellan.  Som medlem* i en av golfklubbarna nedan får du under säsongen spela enligt följande greenfee:

Senior:25% rabatt av ordinarie greenfeepris*

Junior:100:-

Följ gärna någon av länkarna om vilka golfpaket som finns på respektive klubb!

Följande klubbar är med i samarbetet :

Borås Gk

Chalmers Gk

Finspångs Gk

Idrefjällens Gk

Lundsbrunn GK

Lysegårdens Gk

Nässjö Gk

Oskarshamns GK

Ringenäs Gk

Ronneby Gk

Sankt Jörgen Park

Trummenäs Gk

Ängelholms Gk

Åre Gk

*Erbjudandet gäller under 2021 för dig som har ett fullt betalande medlemskap med undantag för helger och helgdagar mellan klockan 09.00-12.00.

För övriga gäster så använder vi Sweetspot som bokningsapp.

Ladda ner appen där appar finns.  Välj den tid och pris som passar dig!

Greenfee bokas i appen Sweetspot! Greenfee betalas även i samband med bokning i appen. Betalning ska ske inom 3 timmar annars raderas bokningen för hela bollen. Bokar man av betalad starttid så återbetalas greenfeeavgift till det kortet som man betalade med.

För er med Golfhäftet så går det att spela med 50% rabatt (helgfria vardagar) om man ringer kansliet och bokar sin tid.
50% på högsta dagspriset gäller och inte priset som står på den bokade tiden!

Som fullbetalande seniormedlem i Nässjö GK kan ni boka in en gäst i appen och få rabatt på greenfee.
Denna rabatt gäller bara om man bokar via appen.