Nässjö Golfrestaurang

Restaurangen informerar inför säsongen 2024

SNART SES VI ÄNTLIGEN IGEN!

Vi tror inte att det bara är vi som längtar efter att golfsäsongen snart äntligen ska dra igång. Vintern har varit lång och nu ser vi fram emot en vår och sommar med fint väder och massor utav golf! (och bad, sol och god mat men mest massor med golf😊). 


Med en ny säsong runt hörnet kommer även lite nyheter från oss på restaurangen. I år kommer det inte att serveras någon ”Dagens Lunch” utan restaurangen kommer att vara stängd på vardagar.

Är det så att ni är fler än 15st som planerar att komma och äta lunch hos oss så öppnar vi givetvis upp för er, glöm inte att förboka detta så vi hinner planera och laga er mat.


Vi kommer att ha öppet på lördagar och söndagar, i år mellan 10:00-16:00.

Vår fina kiosk kommer fortfarande att vara öppen alla dagar som banan är öppen, vi kommer se över den ett par gånger per dag så det alltid finns något gott för er att handla. Som vanligt finns det korv, mackor, glass, nötter, kakor och andra goda saker på hyllan. Är det något du är sugen på som inte finns just nu så säg till så ska vi se över möjligheten att ta hem det.

Vid större evenemang, tävlingar och dylikt är det självklart öppet i restaurangen. Vi kommer även fortsätta med våra AW fredagar och köra vår egen sommartävling. Mer info om detta kommer när vi närmar oss.

Vi hoppas på en härlig säsong tillsammans med er!

Vi ses snart Åsa, Lotta & Mats