Bli medlem

Vill du bli medlem i Nässjö GK och gå en nybörjarkurs enligt nedan, så kontakta kansliet. Annars är du välkommen med din ansökan via formuläret.

Nybörjarkurs 2021 3495:-(inkl. kurs, medlemskap 2021 och studiematerial)

Ring klubben på 0380-100 22 eller maila intresseanmälan på info@nassjogk.se så återkommer vi med olika datum du kan välja på som passar dig!

För de medlemmar som gick nybörjarkurs 2020 gäller att man blir medlem år 2 och betalar samma avgift som de som går nybörjarkurs våren 2021. Vill man uppgradera sig till seniormedlemskap så går det utmärkt.

För juniorer upp till 13 år så kommer vi anordna särskilda nybörjarkurser på vardagskvällar och då inte så långa pass. Klubben tillhandahåller klubbor för juniorer  upp till 15 år mot en deposition på 1500:-/2500:- beroende på vilket set som lånas. Depositionen återfås när klubborna lämnas tillbaka efter det att de inte längre passar.

Varmt välkommen!

Prova på medlemskap och distansmedlemskap 2020 blev fulltecknade! Skicka in medlemsansökan för 2021 för dessa medlemsformer så hanterar vi det i enlighet ansökningsordning och hur många sådana medlemsskap det kommer finnas 2021. Klubben har under 2020 haft väldigt mycket spel och därav brist på starttider . Vi kommer införa vissa begränsningar för hur många nya medlemskap som beviljas för 2021.