Bli medlem

Vill du bli medlem i Nässjö GK och gå en nybörjarkurs enligt nedan, så kontakta kansliet. Annars är du välkommen med din ansökan via formuläret.

Nybörjarkurs 2022 (inkl. kurs, medlemskap 2022 och studiematerial)

Ring klubben på 0380-100 22 eller maila intresseanmälan inför 2022 på info@nassjogk.se så återkommer vi med olika datum du kan välja på som passar dig!

För de medlemmar som gick nybörjarkurs 2021 gäller att man blir Grön kortmedlem år 2 och betalar samma avgift som de som går nybörjarkurs våren 2022. Vill man uppgradera sig till seniormedlemskap så går det utmärkt.

För juniorer upp till 13 år så kommer vi anordna särskilda nybörjarkurser på vardagskvällar och då inte så långa pass. Klubben tillhandahåller klubbor från Cobra för juniorer  upp till 15 år till

rabatterade priser

Varmt välkommen till Nässjö GK!