Börja spela golf med oss

Att börja spela golf är en fantastisk investering i dig själv för framtiden. Det råder ingen tvekan om att golf är en av de sporter som har störst inflytande på en positiv utveckling av folkhälsan. Att golf dessutom är en social och trevlig sysselsättning i en trivsam miljö är också något som vi gärna vill trycka på.

Vår Introduktionskurs för nya golfare, även kallat Grönt Kort kurs, ger en grundlig utbildning med individanpassat fokus på din utveckling och ditt välbefinnande tillsammans med oss. Vi vill också ge er en gedigen uppföljning till ett förmånligt pris. Allt för att få din start och din väg in i ett nytt fantastiskt kapitel av ditt liv att ske på bästa sätt.

Det är också möjligt att använda sitt friskvårdsbidrag för golfträning och golfspel. Givetvis går det bra att använda detta till att gå en nybörjarkurs om ert företag godkänner det.

SÅ HÄR FUNGERAR DET!

Det Gröna Kortet är ditt bevis på att du vet hur man spelar golf på ett säkert sätt och att du kan ta dig runt på en bana med en tillräcklig spelstandard. Under kursen går vi igenom teori och tränar på spelet. När du anmäler dig till en grupp eller privatlektioner får du ett Golf-ID. Det kan du använda för att läsa om golfregler och golfvett. Under utbildningstillfällena kan du låna utrustning av oss och är det så att du vill skaffa egna så kan du givetvis köpa nya klubbor av oss eller rådfråga om du väljer att köpa begagnade.

INDIVIDUELLT ELLER I GRUPP

Du kan välja att gå vår Gröna Kortet kurs i grupp eller individuellt.

KURSER FÖR DIG SOM TRÄNAR I GRUPP

Kurs 1:

17/4 (Påskdagen)     10 – 12

23/4                         10 – 12

7/5                          10 – 12

Kurs 2:

17/4 (Påskdagen)     13 – 15

23/4                         13 – 15

7/5                          13 – 15

Kurs 3:

17/4 (Påskdagen)     15.30 – 17.30

23/4                         15.30 – 17.30

7/5                             15.30 – 17.30

Då ingår detta:

• 6 timmar individanpassad träning i grupp med vår Pro/golfutvecklare
  • Inloggning till teori golf.se
  • Ett pass i månaden juni – september. Gruppträning för alla nya golfare.
  • Lån av klubbor vid kurstillfällena
  • Gratis rådgivning vid köp av utrustning, gäller dock ej klubbutprovning.
  • Medlemskap på Nässjö Golfklubb (Grönt Kort 1)

INDIVIDUELLT

Man kan välja att göra sin träning individuellt med vår Pro. Då kommer man överens om vilka tider som passar.

Då ingår detta:

• 200 minuter* individanpassad träning med vår Pro/golfutvecklare
  • Inloggning till teori golf.se
  • Ett pass i månaden juni – september. Gruppträning för alla nya golfare.
  • Lån av klubbor vid kurstillfällena
  • Gratis rådgivning vid köp av utrustning, gäller dock ej klubbutprovning.
  • Medlemskap på Nässjö Golfklubb (Grönt Kort 1)

*Du har totalt sett 200 minuter med vår Pro. Exempelvis 1 x 50 min och 6 x 25 min. Första lektionen rekommenderas dock att alltid vara 50 minuter.

FADDERRONDER

När du har klarat av att spela korthålsbanan på 35 slag, eller bättre, är det dags för fadderronderna. En fadderrunda är en golfrunda där du spelar med en mer erfaren spelare. Under fadderrundan möter du golfens villkor på riktigt samtidigt som du får sällskap av en erfaren golfare som kan vägleda och stötta dig.

Kursen avslutas genom att du spelar två fadderronder som båda skall godkännas av vår Pro Johan Bjerhag

pris: 3 600:- inkl allt, Kurs,månadsträning,medlemskap samt spelavgift säsongen 2022.