Greenfee

 

Greenfee 2024

 

Hittar ni ingen ledig starttid så hör av er till oss så kan vi flytta i hop 2-bollar för att frigöra starttider.

På Nässjö GK tillämpar vi dynamisk prissättning vilket innebär att priset styrs av efterfrågan. . Juniorer t.o.m 18 år har 50% rabatt på greenfee. Vi har inte dagsgreenfee! Vill man spela mer en en runda samma dag så kontakta kansliet för bokning och eventuell rabatt på runda 2.

Greenfee bokas i appen Sweetspot eller via vår hemsida! Greenfee betalas i samband med bokning i appen.  Betalning ska ske inom 10 min annars raderas bokningen. Bokar man av betalad starttid senast 3 timmar innan bokad tid så återbetalas greenfeeavgift till det betalsätt som man betalade med efter det återbetalas inte erlagd avgift!. Vid gruppbokningar eller bokning av starttider längre fram än 30 dagar kontakta kansliet för hjälp. 

Vill du utnyttja golfhäftet så klicka på golfhäftet i sista steget innan betalning så kan ni betala på plats eller i appen när priset är justerat till den summan som gäller för dagen. Vid spel med golfhäftet så gäller 50% på högsta dagspriset för dagen!

Greenfeeavtal hittar du här

Golfhäftet: Vi har dynamisk prissättning av våra starttider vilket innebär att priset styrs av efterfrågan. Vid spel med golfhäftet så gäller 50% på högsta dagspriset för dagen!

 

Introduktionskort från NGU, GAF, PGA, SGA & SGF
Nässjö GK välkomnar innehavare av dessa kort att besöka vår klubb i studiesyfte inkl. fritt spel.
För att erhålla denna möjlighet ska kortinnehavaren anmäla detta minst en dag i förväg till info@nassjogk.se.
Kortet måste uppvisas på plats och kan utnyttjas en gång per säsong.

Aktuellt bokningsläge hittar du i Sweetspots app som du laddar ner där appar finns eller på www.sweetspot.io.