Greenfee

Greenfee 2020

På Nässjö GK tillämpar vi dynamisk prissättning vilket innebär att priset varierar under dagen. Juniorer har 50% rabatt på greenfee.

Greenfee bokas i appen Sweetspot! Greenfee betalas även i samband med bokning i appen. Betalning ska ske inom 3 timmar annars raderas bokningen för hela bollen. Bokar man av betalad starttid så återbetalas greenfeeavgift till det kortet som man betalade med.

Greenfeeavtal hittar du här

Golfhäftet: 50% rabatt på den högsta dagsgreenfeen alla helgfria vardagar. OBS! Endast vid ett tillfälle/pers. Nässjö GK är ej med i Golfhäftet plus. OBS! All bokning ska ske via klubben vid spel med Golfhäftet.

Introduktionskort från NGU, GAF, PGA, SGA & SGF
Nässjö GK välkomnar innehavare av dessa kort att besöka vår klubb i studiesyfte inkl. fritt spel.
För att erhålla denna möjlighet ska kortinnehavaren anmäla detta minst en dag i förväg till info@nassjogk.se.
Kortet måste uppvisas på plats och kan utnyttjas en gång per säsong.

Aktuellt bokningsläge hittar du i Sweetspots app som du laddar ner där appar finns eller på www.sweetspot.io.