Utvecklingskortet 2020

Balance Golf – 50 deltagare dagtid 40 deltagare kväll/helg – Trivsamt

Träningskortet byter namn till Utvecklingskortet!

Att utveckla sin golf tillsammans med andra är socialt och trevligt. Det är också en härlig miljö att vistas i tillsammans med andra som också vill bli bättre eller kanske vill få en sving som gör att man slipper att ha ont. Att dessutom utvecklas utefter de förutsättningar som man själv har i form av fysik, benstruktur och rörelseomfång gör att Balance Golf på Nässjö Golfklubb är ett bra val.

Träningen kommer löpa från mitten av april till slutet av september.

Med undantag för de veckor då golfutvecklaren har semester, är på träningsresor, tävlingar eller utbildning.

Innehåll:

• Vi utgår från grundpelarna i Balance Golfs system för individanpassad svingutveckling.
  • Genom att träna smartare kommer utvecklingen att gå snabbare. Väl underbyggda pass för utveckling av grundteknik och spelutveckling.

Övrig information:

• Nytt för 2020 är att vi delar upp er i dagtidsgrupper och kvällstidsgrupper.
  • Max åtta personer på varje pass. Garanterad tillgång till minst ett pass i veckan.
  • Varje pass är 55 minuter. (kom uppvärmda)
  • Som deltagare i Utvecklingskortet erbjuds du 10% rabatt på privatlektioner.
  • Erbjudande på billigare rangebollar.

Pris:

1995 kronor för er som väljer dagtidspassen.
2495 kronor för er som vill träna på kvälls och helgpassen.

För er som inte är medlemmar på Nässjö Golfklubb kommer ett tillägg på 400 kronor.

Går även att betala med autogiro.
Friskvårdsbidrag går att utnyttja. Hör med er arbetsgivare.

Anmälan sker till info@nassjogk.se , 0380-10022. Först till kvarn

Mvh Johan Bjerhag