Ungdomsträning

Junior på Nässjö Golfklubb 2020

Hej alla ungdomar och föräldrar på Nässjö Golfklubb.

Att vara junior på Nässjö Golfklubb ska vara fantastiskt. Här ska du som junior befinna dig i en miljö där du är trygg, har många vänner och alltid har möjligheten att träna för att bli bättre och framförallt ha väldigt roligt. Att ha en bra ungdomsverksamhet skapar liv och rörelse på en klubb och ökar trivselfaktorn avsevärt.

Min målsättning som ungdomsledare är:

· Att alla blir sedda

· Att alla mår bra

· Att alla känner gemenskap

· Att alla har roligt

· Att alla tycker golf blir roligare och roligare

· Att alla upplever utveckling

· Att alla vill spela mer golf

Alla är välkomna att träna med oss och testa på golfen, det finns ingenting som heter jag är dålig på Nässjö GK, tillsammans är vi alla ett lag som peppar och stöttar varandra.

Vi tränar på tisdagar och onsdagar mellan 17:00-18:30.
Från 10 år och upp till ?? För dig som vill testa på golf, är nybörjare eller ar tränat ett tag. Vi delar upp gruppen på 2-3 mindre grupper som roterar på 3 olika stationer under passet.

Vi har även en tävla-grupp som tränar på fredagar mellan 16:00-17:00
För dig som fyllt 13 år och vill träna mycket och vara ute och tävla på Sveriges ungdomstourer. Att få ännu mer coachning och hjälp i sin nyfikenhet i att utforska hur bra man kan bli är huvudsakliga syftet med denna grupp. Man behöver inte ha golf som sin förstaidrott men det är viktigt att man har ett eget driv i att vilja bli bättre och att man älskar att spela golf. Som golfutvecklare är min ambition att jag ska åka med ut på tävlingar vid ett flertal tillfällen och att vi ska genomföra åtminstone ett läger med övernattning på annan ort varje år.

Har ni inga egna klubbor kan man låna av oss ett par gånger om man vill testa på innan man har bestämt sig för om man vill börja spela. Sedan kan man få tillgång till fria låneklubbor från Cobra mot en deposition om 2000 kronor.

Rangekort går att köpa till och kostar 300 kronor för ett värde av 1000 kronor.

Årsschema och priser:

Vårsäsong: 500 kr  v 16-24

Sommarläger: 15-17 juni 10-16, anmäl vilka dagar ni vill vara med 150 kr (mat, glass och mellanmål ingår i avgiften)
måndag 15 juni – träning och spel
tisdag 16 juni – träning och spel
onsdag 17 juni – tävling / teen cup (åldersindelade klasser mellan 13-16 år. Ni som är yngre eller äldre får givetvis också spela. Ni som går vidare spelar på Götaström 4 juli.

Sommarträning: 250 kr  v 26-28 samt v 32-33  10:00-12:00 (anmäl er till kansliet)

Höstträning : 500 kr   v 34-39

Golfkul:

Årsschema och priser

Vårsäsong: söndagar 16:00-17:00 v 20-26
Höstsäsong: söndagar 16:00-17:00 v 32-36

Träning utförs i huvudsak av Jane Stenquist och Alvin Malmborg

Pris 400 kronor

Rangekort går att köpa till och kostar 300 kronor för ett värde av 1000 kronor

Anmälan sker till kansliet på telefon 0380-10022 eller till info@nassjogk.se

Följande uppgifter är bra för oss:

· Namn

· Golf-ID / Personnummer

· Adress

· Telefonnummer

· Vårdnadshavares kontaktuppgifter

· Vilken träningsgrupp man vill tillhöra. Om Ungdomsträning vilka träningsperioder.

· Om föräldern vill hjälpa till i Ungdomsverksamheten.

· Övriga upplysningar, tex allergi, astma diabetes. (detta är bra för oss att veta om ifall någonting skulle hända under träningspasset)

Jane & Johan

Årsschema

v16 och pågår till och med till v24

Sommarläger v 25 Fyra dagar klockan 10-16

Sommarträning v26 – v29 samt v32 och v33

Höstträning v34 – v39 500 kronor

600 kronor

150 kr/dag

300 kronor

Höstträning v34 – v39 500 kronor

Tävlagruppen:

Träningsstart med ett tvådagarsläger under påsklovet vecka 15

Därefter 2-3 träningar i veckan och pågår till och med vecka 39 dock med avbrott vecka 29-31 preliminärt.

Alla får dessutom möjligheten att boka två privatlektioner (50 minuter) under säsongen kostnadsfritt.

Rangekort går att köpa till och kostar 300 kronor för ett värde av 1000 kronor.

Pris: 2500 kronor (1500 kronor för dig som ställer upp som knattetränare)

Sommarläger 600 kronor

Läger på annan ort tillkommer.

Vinterträning kommer gå att köpa till nästa vinter och kommer vara ca 15 veckor i grupper om fyra.

Golfkul:

För dig mellan 6 och 9 år som vill ha roligt på golfbanan. Denna grupp är för de minsta och fungerar som ett första insteg i ungdomsverksamheten där man leker och trivs på golfbanan. Här börjar vi lite smått att lära oss att spela golf och att öva på vår koordination och motorik. Vi vill ju att barnen ska ha roligt och är det roligaste att hoppa längdhopp i övningsbunkern då hoppar vi längdhopp i övningsbunkern. Att ha tillgång till en korthålsbana är helt fantastiskt för denna grupp. Träningstider kommer senare.

Träningsveckor: 20-26 och 32-36

Träning utförs i huvudsak av föräldrar och Tävlagruppen.

Rangekort går att köpa till och kostar 300 kronor för ett värde av 1000 kronor

Pris 400 kronor