Partävling – Volvo World Golf Challenge 16/6

Missa inte att anmäla dig till Volvo World Golf Challenge som spelas nu på söndag den 16 juni.
Du spelar i par tillsammans med en klubbkompis.

Från vår tävling kvalificerar sig ett damlag och ett herrlag till en regionfinal. Därifrån är steget inte långt till Sverigefinalen i Göteborg den 12-15 september, där du har chansen att stå som segrare i Volvo World Golf Challenge.

Det finns även möjlighet att ta sig vidare till regionfinalen via “Andra chansen” (den avgörs över 4 förutbestämda hål som alla är okända för deltagarna)

Du kan läsa allt om tävlingen här.

Anmäl dig via kansliet eller på Min Golf senast den 14/6 kl 09.

Spelformen är Fyrboll (bästboll) för 2-mannalag, poängbogey, hcp reducering med 10 %.
Du måste ha fyllt 18 år för att vara med på tävlingen.

Startavgift 200:- per lag

För att få delta gäller följande:
• Född 2001 eller tidigare
• Högst handicap 36,0
• Tävlingshandicap (måste ha minst fyra registrerade handicapronder 2018 eller 2019)
• Medlem i Nässjö GK eller Eksjö GK får deltaga. Lagen består av 2 spelare från samma klubb!
• Måste vara amatör (i klubbtävlingen kan par även innehålla maximalt en professionell spelare)
• Paret måste bestå av samma spelare i kvalificeringsomgångarna. Om en spelare i paret får förhinder
får den andra spelaren representera paret ensam.
• Deltagande i fler än ett klubbkval är ej tillåtet.

Första start 07.00. Obs ingen shotgun